Zhduket një person në Lipjan, ky është rrëfimi familjarëve

Policia raporton se një person ka raportuar në Polici se që nga 1 tetori vëllai i tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.

Njësitë policore janë duke hetuar rastin.

Kështu thotë raporti 24-orësh i Policisë së Kosovës.

SHPËRNDAJE