Zhduket një vajzë, në Pejë

Me datë 25.01.2020 një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.

SHPËRNDAJE