Zhdukja e dy policëve – KFOR-i ndërmerr këtë veprim (Pamje)

Pasi dy pjesëtar të Policisë së Kosovës janë zhdukur pasi kanë rënë në lumin Lepenc është angazhuar edhe KFOR që t’i gjej ata.

Që prej momentit kur autoritetet kanë marrë lajmin për aksidentin e tyre, të gjitha njësitë përgjegjëse janë duke kërkuar trupat e të dy policëve.

Ndërsa sot gjatë ditës në vend të ngjarjes kanë qenë ministri i punëve të brendshme, Bejtush Gashi, ushtruesi detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Naim Rexha.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

Mbrëmë dy policët M.D. dhe A.T. janë rrokullisur në magjistralen Kaçanik-Hani i Elezit, me veturë zyrtare, prej ku trupat e tyre janë zhdukur.

Aksioni për kërkimin e tyre po vazhdon edhe sot, pasi që mbrëmë kërkimet për t’i gjetur trupat e tyre janë zhvilluar deri vonë. /Insajderi

VIDEO

SHPËRNDAJE