Zhvillime dramatike: KFOR-i aktivizon helikopterët në ajër

Policia e Kosovës po zhvillon një aksion të gjerë në veri dhe në jug të Mitrovicës.

Nga disa pamje të siguruara nga RTV21, shihet se dy helikopterë të KFOR-it po e vëzhgojnë situatën në veri të Mitrovicës, pas arrestimeve të shumta.

Operacioni i policisë ka rezultuar me ndalimin e disa zyrtarëve policor dhe disa qytetarëve.

Gjatë këtij operacioni, një pjesëtar i Policisë është plagosur me armë zjarri.

SHPËRNDAJE