‘Zone Club’ shpërblen me 5 euro klientët për festën e Bajramit

‘Zone Club’ është njëri prej klubeve më të mira që frekuentohet natën nga të rinjtë.

Ky klub për festën e Bajramit klientëve të përzgjedhur ka vendosur t’i shpërblej me nga 5 euro, që nënkuptoj hyrje falas (free pas)!

Kjo është një ide inovative ku “free pas” është  dizajnuar në formën e monedhës 5 euro!

Në një prononcim për portalin Veriu.info kjo është konfirmuar edhe prej pronarëve Petrit Kllokoqi dhe Dekorim Sahiti!

SHPËRNDAJE