​Kurti priti në takim përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore

Kryeministri Albin Kurti, ka pritur në takim përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore.

Mediet nga ky takim janë lejuar të marrin vetëm pamje.

Gjatë ditës Kurti ka marrë pjesë në panelin e diskutimit të organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës.

Aty prezent ishin edhe odat e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë.