10 vjeçarja nga Mitrovica po mbahet gjallë artificialisht, ka nevojë për ndihmen tuaj!

10 vjeçarja, Fatime Ademi nga Mitrovica ka nevojë për një zemër të re.

Një valvul e re e zemrës u fut rreth 2 javë më parë dhe gjendja e saj e përgjithshme është shumë kritike.

Ajo u operua në valvulën e zemrës 3 vjet më parë, dhe gjysmë viti më parë ishte e qartë se ajo kishte nevojë për një valvul të re të zemrës.

Për shkak të një infeksioni jo shërues dhe operacionit që ka ndodhur, ajo mbahet gjallë artificialisht dhe zemra e saj është e dobët dhe nuk funksionon më.

Ajo ka nevojë për një zemër të re deri nesër, dhe për këtë arsye 100,000 € është shuma e cila i nevojitet për tu trajtuar në Turqi, kjo pasi në Kosovë nuk ishte e mundur për arsye të ndryshme dhe shteti nuk paguan ndonjë trajtim të mëtejshëm.

Numër kontaktues : +383 49 792 961
(Baba i vajzës, Nexhat Ademi)

Më poshtë e keni linkun gofundme.com.
Ku mundë të kontriboni drejtpërdrejt në xhirollogarin e hapur për këtë voglueshe!