3 llojet e pantallonave xhins që një grua duhet t’i ketë patjetër në garderobë

Francezët njihen në të gjithë botën për stilin e tyre plot elegancë dhe finesë dhe ato kanë një teori: Çdo gjë që keni në dollapin tuaj duhet të jetë një investim ! Bazuar në këtë ide një nga investimet më të mira që mund të bëni janë në xhinset tuaja.

Më poshtë do të gjeni 3 stilet e pantallonave xhins që duhet të keni me patjetër:

Pantallonat xhins të gjëra: Klassike, me bel të lartë dhe mund të vishen në raste të ndryshme të kombinuara në mënyrën e duhur.

Pantallona xhins të thjeshta: As të gjëra as të ngushta por sipas këmbës suaj. Ky model është më tepër për në përditshmëri pasi ju bën të ndiheni komode dhe minimaliste.

Pantallona xhins me bel të lartë; Të ngushta dhe pas ngjitur pas trupit tuaj për rastet kur ndiheni sexy dhe moderne njëkohësisht.