4 skenat e filmave që meshkujt u janë rikthyer dy herë për t’i parë

Në këtë film, një nga skenat më të komentuara dhe më të përfolura për një përmbajtje të lartë ero.tike është padyshim ajo e intervistës me Saron Stone, e cila shfaqet komplet pa të brendshme.


The Wolf of Wall Street

Momenti kur gruaja e Leonardo DiCaprio, që luhet në këtë film nga bukuroshja Margot Robbie, kur i hap bashkëshortit të saj këmbët, do të ngelet e paharrueshme në kujtesë…


4 skenat e filmave që meshkujt u janë rikthyer dy herë për t’i parë
20:52, 27/04/2019
Basic Instinct

Në këtë film, një nga skenat më të komentuara dhe më të përfolura për një përmbajtje të lartë ero.tike është padyshim ajo e intervistës me Saron Stone, e cila shfaqet komplet pa të brendshme.
The Wolf of Wall Street

Momenti kur gruaja e Leonardo DiCaprio, që luhet në këtë film nga bukuroshja Margot Robbie, kur i hap bashkëshortit të saj këmbët, do të ngelet e paharrueshme në kujtesë…

Irreversibile

Një film me skena shokuese vrasjes dhe përdhunimesh, por shumë kush ka mbetur i mahnitur nga aktorja Monica Belucci dhe momenti kur ajo shkon me partnerin e saj në shtrat.


Striptease

Në vitin 1996, Demi Moore e ‘dogji’ kinematografinë me lëvizjet e saj seksi teksa bënte striptizëm.