8 këshilla mbi seksin që burrat duhet t’ja thonë grave

Nëse deri sot kemi shpjeguar se cilat janë shenjat që tregojnë se ju keni një jetë seksuale të shëndetshme, ja ku jemi sot në një tjetër stad. Nuk e japim ne direkt, por meshkujt! Ata janë gati që të ndajnë me të gjithë ju disa këshilla ose le të themi “sekrete” të vogla mbi raportin intim, që kështu bashkarisht që të jetoni nën çarçafë një atmosferë fantastike. A jeni gati të mbani shënime dhe më pas t’i vini në praktike këto këshilla?

1. Çlodhja është fjala kyçe, përndryshe ne kurrë nuk do të gjejmë kënaqësinë e vërtetë.

2. Shikoni në sy njëri-tjetrin: duket se dëshira ndizet më shumë se një mijë përkëdhelje!

3. Mos mendoni: shijoni ato momente magjike, pa menduar për gjëra të tjera.

4. Luaj: kështu e bëni më të këndshme marrëdhënin tuaj. Lojërat e nxehjes janë fantastike.

5. Është po aq e rëndësishme që të udhëhiqeni herë pas here dhe jo gjithmonë të dëshironi të luani ndeshjen.

6. Mendoni për veten tuaj: ndiqni ndjenjat tuaja dhe nuk do të gaboni me siguri.

7. Flisni: ka nga ata që preferojnë heshtjen, por fjalët mund të ndihmojnë në krijimin e marrëdhënieve më intensive.

8. Besoni personin pranë jush: besimi është hapi i parë drejt një marrëdhënie paqësore, madje edhe nën çarçafë.