A e dini çka bëri Elvis Naçi kur e mori vesh për djalin e sëmurë të Halil Kastratit?

Halil Kastrati fitoi zemrat e të gjithëve e punën që bën ai e lavdëron dhe e përgëzon çdo koleg i tij.

Hoxha nga Prizreni u përball me një sfidë të rëndë kohëve të fundit, e që bëri të gjithë të luten për djalin e tij të sëmurë

Mes shumë të tjerëve ishte edhe Elvis Naçi që publikisht bëri një lutje për Uvejsin e vogël të Halilit.

Ai në Instagramin e tij shpërndau fotografinë emocionale të Halilit me djalin duke ia bashkaur lutjen me plot sinqeritet./ORAinfo/