A i zuri salla të gjithë zëvendësministrat në mbledhjen e sotme? (VIDEO)

Gjatë ditës së sotme u mbajt takimi me të gjithë zëvendësministrat e kabinetit qeveritar, të cilët u thirrën nga kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj raporton “Zeri.info”.

Në numër të shumtë u panë zëvendësministrat e kabinetit qeveritar, të cilët iu përgjigjën ftesës së të parit të Qeverisë.

Zëri.info ju sjell pamje nga salla ku u mbajt takimi, me ç’rast shihet që për të gjithë zëvendësministrat kishte nga një karrige, një shishe ujë dhe një mikrofon.