Adelina bombë me fustanin transparent

Adelina Berisha është një ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore, ku shumicën e rasteve tërheqë vëmendje me pozat provokuese.

Këtë herë, me një fustan të bukur dhe tejet të ngushtë, këngëtarja ka goditur me imazhin e postuar.

Kombinin në çdo detaj nuk i mungoi, duke pranuar komente të shumta nga ndjekësit e saj.

Për më shumë, vlerësojeni imazhin në vijim.