Adriana do ta “çmend” të dashurin afrikan me këtë pamje

Kështu u duk mbrëmë Adriana Matoshi.

E, kush mbet pa e diskutuar lidhjen e dashurisë së Adriana Matoshit? Aktorja sërish e kapi qendren e vëmemdjes.

Është nënë e dedikuar, që po i rrit e vetme fëmijët, aktore e shkëlqyer dhe një femër që ia del sukseshëm në jetë.

Adriana, është ndarë nga bashkëshorti, gjegjësisht babai i fëmijëve të saj dhe tashmë ka krijuar një lidhje të re dashurie, shumë të diskutuar.

Adriana Matoshi së fundi po duket më bukur se kurrë dhe me gjasë ky investim lidhet direkt me të dashurin që është shumë vite më i ri se ajo, shkruan “Kosovarja”.