Agjencia e Ushqimit asgjëson 21 ton mish të prishur në depon e BIK-ut

21 ton mish që mbahej në depon e Bashkësisë Islame të Kosovës, që ndodhet në Veternik të Prishtinës, është agjësuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Ky mish ishte i prishur dhe nuk guxonte të konsumohej. AUV ka konstatuar se në depon e BIK nuk ka pasur kapacitet për ftohje dhe se ngrirja nuk është bërë me kohë.

Shkrimin e plotë mund ta gjeni në Insjader.