Alarmante Shefi për Mbrojtjen e Mjedisit: Mos dilni sonte jashtë

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morina, u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve të Prishtinës që të mos dalin jashtë shtëpive për shkak të rrezikut nga ajri i ndotur. 

Morina përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, iu ka bërë thirrje të gjithë banorëve të Prishtinës, Shkupit, Tetovës, Bitolit, dhe Sofies që të reduktojnë daljet nga shtëpia për shkak të

“Sonte Prishtina, Shkupi, Tetova,Bitoli, Sofia ne te rrezikshme, te reduktoni daljet jashtë shtëpive”, ka shkruar Morian në Facebook. (Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)