Albin Kurti i dobët për Visar Ymerin, ja çfarë i bën ky i fundit në futboll!

Albin Kurti po merr shumë gola nga Visar Ymeri.

Ky i fundit i shënoi disa edhe sot ndaj rivalit të tij.


Madje, beteja e tyre ishte fort e ashpër.

Albini dhe Visari, janë shokë të mirë. Që të dy luajn për klubin e qytetit të Vushtrrisë.