Analisti politik: Të ndiqen penalisht Albin Kurti e Arben Vitia

Analisti politik Arton Demhasaj ka thënë se kjo çfarë po ndodh para sallës “1 tetori” është e tmerrshme.

Sipas tij për këtë organizim të dobët dhe rrezikimin e jetrave të qytetarëve duhet ndjekur penalisht ministri Arben Vitia dhe kryeministri Albin Kurti

E tmerrshme kjo qe po ndodh me procesin e vaksinimit, kemi prit kaq shume kohe per vaksina e mos me shfrytezu kete pritje per organizim te mire te ketij procesi e pafalshme… duhet pergjegjesi publike dhe penale nga Ministria e Shendetesise dhe nga Qeveria e Kosoves per rrezikimin e jetes se qytetareve…