Arizona Hoti, maturantja Princeshë nga Skenderaj që po thyen rrjetet sociale me bukurinë e saj

E veshur me një fustan madhështor, pamja e Arizona Hotit të ngjason me një pamje princeshe.

Arizona Hoti nga Skenderaj e veshur si një princeshë dhe me një bukuri të jashtëzakonshme deri më tani konsiderohet si maturantja më e bukur e këtij viti në Kosovë, ku përveç bukurisë natyrale, pamja e Arizonës bëhet akoma më e bukur me veshjen e saj madheshtore, shkruan Drenica Press.

Arizona është nxënëse e shkollës së mesem teknike Anton Çetta në Skenderaj dhe kohëve të fundit i është përkushtuar biznesit, duke u bërë pronare e njërit prej butikëve në Skenderaj.