Arrestohet zyrtari serb që vidhte prej buxhetit të Kosovës

Një person është arrestuar në Kllokot pasi dyshohet se kishte vjedhur vazhdimisht litra naftë duke shfrytëzuar mashtrimin me veturë zyrtare.

Sipas njoftimit nga policia, i dyshuari serb në një pompë të derivateve kishte mbushur veturën zyrtare me derivate prej 60 litrave, ndërsa në faturë kishte kërkuar të shënohen 70 litra. Pastaj, me veturë private i dyshuari kishte shkuar në pompë dhe kishte mbushur dhjetë litra që nuk i kishte paguar.

“Dyshohet se i dyshuari këtë vepër e ka bërë në vazhdimësi”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Me urdhër të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.