Avni Dehari: Konkluzionet e ekspertizës thonë se Astriti është vrarë

Pas marrjes së raportit nga instituti zviceran, ka folur babai i Astrit Deharit.

Avni Dehari ka thënë se e kanë marrë raportin në dy kopje, dhe sipas konkluzioneve ka dalë se Astrit Dehari është vrarë.

Tutje ai ka kërkuar që të hapen hetimet për rastin e ndodhur në qendrën e paraburgimit në Prizren para 3 vjetëve.

“Tash sa dolëm nga prokuroria ku ishin të pranishëm kryeprokurori dhe Metush Biraj.Raportin na e kanë dhënë në dy kopje, në dy gjuhë dhe të përkthyerSipas konkluzioneve, bëhet fjalë për vrasje e jo për vetëvrasje, sipas ekspertizës. Bëhet fjalë për vrasje, dhe duhet të hapen hetimet për vrajsen”, ka thënë ai./Express/