Bahtiri: Edhe Kçiqi e Koshtova lëshuan kushtrimin e fitores madhështore pa balotazh!

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, dhe kandidat i Lëvizjes Vetëvendosje edhe për një mandat ka zhvilluar takime në Kçiq dhe Koshtovë.

Sipas Bahtirit edhe këto dy fshatra lëshuan kushtrimin e fitores madhështore pa balotazh.

Postimi i plotë i Bahtirit:

Edhe Kçiqi e Koshtova lëshuan kushtrimin e fitores madhështore pa balotazh!
Bashkë Qeverisim me Mitrovicën 🤝
LVV144 | AB +4