Breshër i madh, dëmtohen tokat bujqësore

Sot në vendin tonë ka pasur reshje shiu si dhe breshëri.

Vapa afrikane kishte kapluar vendin për disa ditë më radhë.

Mirëpo, pasditja e sotme ka gjetur vendin të kapluar nga shiu dhe breshëri.

Madje në disa vend breshëri ka shkaktuar edhe dëme të mëdha në toka bujqësore.

Në Rogovë të Hasit janë dëmtuar kulturat bujqësore nga breshëri.

Më poshtë mund të shihni dëmet që janë shkaktuar nga moti i ligë sot.