Budallallëku nuk njeh kufij: Shihni se si disa me vetëdije të plot rrezikojnë jetën e tyre

Këto fotografi të njerëzve që marrin vendime të rrezikshme sa do t’ju bëjnë të djersini aq do t’ju bëjnë të qeshni.

Fotografitë më poshtë tregojnë disa situata kur njerëzit kanë marrë përsipër rrezikun duke u munduar të gjejnë zgjidhje të një problemi, duke e përfshirë këtu edhe një punonjës të supermarketit që balancohej mbi shishe të verës, për të kapur diçka në raftin e sipërm.

Një fotografi tjetër tronditëse duket se tregon një burrë që ngiste makinën e tij me një shkallë rreth qafës për shkak të gjatësisë së saj.

Shikoni fotografitë më poshtë dhe vërtetoni vet se deri ku shkon budallallëku.