Burdushi tregon kur do të përfundojë koronavirusi dhe cfarë do të ndodhë me qeverinë

Në emisionin n’Kosovë Show mjeku popullor, Hysni Peqani – Burdushi, ka folur për situatën e krijuar së fundi në me rrëzimin e qeverisë dhe përhapjen e pandemisë.

‘’Po kam parë mjegull te qeveria, dhe shpejt do të kemi qeveri të re , duhet ti duam amerikanët se ata na ndihmuan tha’’ tha Burdushi mes të tjerave.

Për corona virusin tha që e kam ditur para disa viteve po jo me këtë emër “corona virus“

‘’Do ta kalojmë edhe këtë’’, thotë ai.

n’Kosove Show – Mihrije Braha, Naimi Abazi , Burdushi per Korona Virusin