Demi Rose pozon super foto nga dushi

E pamë edhe në këtë gjendje.

Demi Rose ka hedhur një fotografi në Instagram dhe meshkujt padyshim që duhet të jenë tërbuar nga imagjinata që kanë mundur ta krijojnë.

Kjo se, Demi shihet e zhveshur dhe pak kishte zbuluar pak nga gjoksi i saj bombastik.

Foto si kjo, modelja publikon shpesh.