Deputetët e Kuvendit të Kosovës nisen për Beograd

 

Deputet e Kuvendit të Kosovës, konkretisht të Listës serbe që paguhen me paratë e qytetarëve të Kosovës, pas zhvillimeve të fundit në veri, sot kanë udhëtuar për në Beograd.

Pas paralajmërimit se mund ta lëshojnë qeverinë e Kosovës, mediat serbe kanë raportuar se Deputet e Listës serbe do të takohen me presidentin e Serbisë Vucic.

Siç dihet dje Polici e Kosovës kishte arrestuar udhëheqësin e Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, i cili ishte futur në Kosovë ilegalisht pasi ai nuk kishte marr leje për hyrje në Kosovë, raporton portali Veriu.info.  (Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵).