Deputetët e LDK-së, nuk shkojnë në varrimin e Adem Demaçit, por ja çfarë bëjnë

Lidhja Demokratike e Kosovës ka bojkotuar ceremoninë komemorative dhe ceremoninë e varrimit të veprimtarit tashmë të ndjerë, Adem Demaçit.

Ende asnjë zyrtar i LDK-së nuk ka treguar pse është ky bojkot ndaj ceremonive për veprimtarin Demaçi.

Përveç që gjatë ditës së djeshme, një zyrtari i kësaj partie, Besim Hoti ka ofenduar rëndë të njërin Demaçin, deputeti Naser Rugova i cili fillimisht e kishte pëlqyer këtë postim, e ka bërë një postim tjetër të çuditshëm në profilin e tij në Facebook.
……………………………………………………………………………………………………………..
Tropojë 1999: Trupa serbe hyjnë në Tropojë por ja çfarë i pret

……………………………………………………………………………………………………………..

“Dijetar, vizionar, intelektual shumëdimensional, humanist, burrështetas urtak, i pathyeshëm, i pakrahasueshëm, baba themeltar i shtetit të Kosovës! Unikatin nuk e zëvendëson asnjë kopje!”, është përshkrimi që i ka përcjellur fotografisë së Presidentit Ibrahim Rugova.