Deputeti Haziri bën dallimin mes qeverisë Kurti me ato të kaluarat, ua përmend skandalet

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fitim Haziri, ka bërë dallimin mes qeverive tjera dhe qeverisë Kurti.

Ai ka përmendur skandalet që kanë ndodhur gjatë qeverive të kaluara dhe vendimet e mira siç thotë ai janë marrë në qeverinë tashmë në detyrë, të udhëhequr nga Albin Kurti.

Shkrimi i plotë i deputetit Fitim Haziri:

Ne dhe PLANS-at

Që nga përfundimi i luftës e deri para 6 tetorit, patëm qeveri të cilat asnjëherë nuk menduan për popull, por gjithnjë menduan për vete dhe xhepat e tyre.

Privatizime të ndërmarrjeve shoqërore për oligarkë që dëmtuan ekonominë shtetërore, asfaltime 10 milionë euro për një km rrugë, planifikime tenderësh për oligarkë mafioz në dëm të zhvillimit të shtetit, humbje investitorësh vendor dhe të huaj, punësime marramendëse në administratë dhe ndërmarrje shoqërore, punësime dhe rritje rrogash për qeverinë dhe kabinetin qeveritar, dhurata 53 milionëshe në dobi të tyre dhe të kompanisë Bechtel&Encha. 50 milionë euro u nënshkrua kontrata me Bechtel&Encha për dalje dhe kyçje në autostradë në Ferizaj.

Të gjitha këto plagë dhe shumë të tjera që shaktonin dhimbje në trupin e shtetin filluan të mjekohen vetëm për 50 ditë qeverisje.

Vetëm sot u propozua të merret vendim që të përkrahet sektori privat i biznesit me 73 milionë euro.

Ky është dallimi mes neve dhe krejt këtyre të PLANS-ave.

“Nuk jemi të varfër, por jemi të vjedhur”

#meKryeministrin