Deputeti kosovar që del gjysmënudo në borë (Pamje)

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha po vazhdon të tregohet mjaft aktiv dhe i lidhur me natyrën.

Derisa para disa jave ai u pa se si vetëm me boksë shkatërron një lisë, këtë herë ka sfiduar vetën në të ftohtë duke dal në bjeshkë me borë më shumë se gjysëm metri, shkruan Magazina.al

Këtë herë Berisha është parë diku në bjeshkët e Kosovës duke bërë akrobaci.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Bile ai ka sfiduar edhe të ftohin pasi është parë i zhvedhur në pjesën e sipërme.
Për më shumë shihni aftësitë e deputetit në akrobacione: