Dëshironi të bëheni me para ? Luani këto ndeshje

Këtë javë zhvillohen shumë takime interesante të futbollit në të gjitha ligat evropiane.Sovrani.info ju sjell informacione dhe propozime për takimet që do të zhvillohen:Liverpool – Manchester United 1.x

Crystal Palace – Chelsea 2
Tottenham – Burnley 1
Dortmund – Leipzig G-G
Juventus – Lazio GG
Roma – Napoli 1x
Getafe – Real Madrid 2
Leverkusen – Wolfsburg 1
Inter – Milan 1x

Kujdes: Këto janë vetëm parashikime, sepse bast të sigurtë nuk ka.