Detaje nga gjendja shëndetësore e Isa Mustafës

Deputeti i LDK’së Arben Gashi ka thënë se kreu i kësaj partie, Isa Mustafa, ka shënuar progres në trajtimin e problemit shëndetësor që ka.

Në një intervistë për Periskopin, ai ka thënë se pret që shumë shpejt Mustafa t’i kthehet punës në parti.

“Zoti Mustafa ka pasë një virus që i ka shkaktu probleme në ekstremitete, në duar dhe këmbë, kjo fazë po tejkalohet dhe ka progress”, ka thënë Gashi.