Dhëndri i shkruan ish-it një ditë para martesës, arsyeja ka habitur të gjithë

Në përgjithësi, dërgimi i një teksti ish-it tuaj para ditës së dasmës zakonisht nuk është një lëvizje e mirë.

Por, një përdoruese e ‘Twitter’, Alexsa Sanchez Aguilar ka ndar një lloj mesazhi shumë më ndryshe që ajo mori nga ish i saj në prag të martesës së tij dhe ky mesazh u bë viral në rrjetet sociale.

Ishi i Aguilar i kishte shkruar për t’i thënë asaj se po martohej të nesërmen dhe se nusja e tij ishte e vetëdijshme për këtë mesazh.

“Faleminderit që ishe dashuria ime e parë,” shkroi ai. “Faleminderit që gjithmonë më keni inkurajuar, ju falënderoj që më keni larguar nga telashet, faleminderit për herë kur u kujdesët për mua kur isha i sëmurë dhe në depresion. Faleminderit që më dashur.”

Ai vazhdoi t’i tregonte Aguilar-it se shpreson që të takohet me një njeri që meriton atë dhe e trajton me kujdes, dashuri dhe besnikëri, sepse ajo e meriton këtë dhe më shumë.

“Nëse më ke dashur aq shumë kur ishim të rinj, unë vetëm mund të imagjinoj se sa e fortë dhe e fuqishme është tani dashuria juaj,” shkroi ai. “Mënyra se si ti e ke zemrën, është e mahnitshme. Unë e di që ishim vetëm fëmijë kur ishim në lidhje, por më mësove se çfarë është dashurie. “

Ai përfundoi tekstin duke e lënë Aguilar të kuptojë se ajo ndihmoi atë të bëhet njeriun që ai është sot dhe të arrijë gjithë lumturinë që ka.

“Ajo çfarë dua të them është se, ju jeni arsyeja që unë e di se si ta dua dikë”, shkroi ai. “Mua më ke mësuar të dua, më mësove të merrem me zemërim, si të merremi me depresionin tim dhe si ta jetoj jetën në mënyrë më të plotë dhe unë jam mirënjohës ndaj teje. Ju uroj dashuri dhe lumturi “.

Mesazhi shpejt mori më shumë se 98,000 retweets, dhe shumë njerëz u prekën nga vlerësimi i ish-it të Aguilar për kohën që kishin kaluar së bashku.

Ajo gjithashtu shtoi se arsyeja që ata u shkatërruan ishte sepse ata ishin shumë të rinj.

“Unë fillova të qaj kur lexova tekstin – e ngrohu zemrën time që e ndihmova të ishte një version më i mirë i vetes”, tha Aguilar për BuzzFeed .

“Doja të tregoja se vetëm për shkak se gjërat nuk funksionojnë me dikë, kjo nuk do të thotë që duhet të keni urrejtje ndaj tyre. Pavarësisht çdo gjëje, ishte e shkruar që ju të ishit pjesë e jetës së atij personi, dhe ata, tujës”.