Dimitris: Rekomandimi pozitiv s’garanton lëvizje të lirë të kosovarëve

Komisari për punë të brendshme të BE’së, Dimitris Avramopolous, ka thënë se raporti i sotëm është një konfirmim se Kosova ka përmbushur kriteret për liberalizim të vizave, por kjo nuk garanton ende lëvizje të lirë.

Siç thotë Dimitris tani pjesa tjetër i takon Këshillit dhe Parlamentit Evropian.

‘Raporti i sotëm është një konfrimim se Kosova i ka përmbushur të gjitha rkiteret por kjo nuk garanton lëvizjen e lirë ende. Lëvizja pa viza në

……………………………………………………………………………………………………………..
Avokatja shqiptare me skenat më seksi e zhveshur mbi tavolinë

……………………………………………………………………………………………………………..

Bashkimin Evropian tani varet nga Këshilli Evropian,’ u shpreh ai.

Ai madje ju ka bërë thirrje atyre që tu japin mundësi qytetarëve të Kosovës të lëvizin të lirë./gazetametro.net