Ditë më parë u shfaq krejtësisht e mbuluar, sot Çiljeta provokon me fustan të ngushtë

Këngëtarja shqiptare Çiljeta, në fillim të muajit të shenjtë të Ramazanit na u shfaq e mbuluar me një shami mbi kokë, teksa rrëfeu se si ishte bindur që gjatë këtij muaji të agjëroi.

Ajo madje u kërkoi falje publikisht të gjithë atyre që kishte lënduar, por kërkoj mëshirë edhe nga ata që e kanë lënduar.

Megjithatë, artistja sot vjen me një fotografi provokuese duke u shfaqur në një fustan ngjitur për trupi.

“Nuhate erën e detit dhe ndjejeni qiellin, le të flutuojë shpirti juaj i lirë”, ka shkrua ajo përbri fotografisë.