Djali i Shkëlzen Haradinajt me mesazh prekës në 19 vjetorin e rënies së babait

Sot është shënuar 19 vjetori i rënies së dëshmorit të kombit Shkëlzen Haradinaj, dhe tre dëshmorëve tjerë.

Në akademinë ku po marrin pjesë presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj dhe personalitete tjera të jetës politike, veteranë të luftës dhe familje të dëshmorëve, një fjalë rasti ka mbajtur edhe Luan Haradinaj, djali i vetëm i heroit Shkëlzen Haradinaj.

Luani, i cili mban emrin e xhaxhait të tij dëshmor, i rënë më 5 maj 1997 në kufirin mes Kosovës dhe Shqipërisë, tha se shembulli i dëshmorëve do të jetë udhërrëfyes për të ardhmen e shtetit. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

“Shembulli i dëshmorëve të kombit do të jetë gjithnjë udhërrëfyes për ne, në ndërtimin e një shtetit të fortë ashtu siç e deshën dhe e ëndërruan ata”, tha Luan Haradinaj.

Folësit në këtë akademi lartësuan veprën e Shkëlzenit dhe dëshmorëve tjerë të rënë para 19 viteve.

Në këtë akademi janë përkujtuar edhe dëshmorët Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj, Luan Nimanaj dhe Enver Haradinaj.