Djaloshi nga Bajgora e Mitrovicës bëhet piloti i parë shqiptar në Norvegji

Nehat Musa nga Bajgora e Mitrovicës, kur kishte vetëm 7 muaj, kishte migruar së bashku me familjen në Norvegji.

Sikur shumë mërgimtarë që kanë arritur suksese në sfera të ndryshme të jetës, edhe Nehat Musa ka arritur një sukses të madh.

Ai në moshën 26 vjeçare ka arritur të diplomojë për Aviacion Civil dhe të bëhet piloti i parë shqiptar në këtë shtet.

Suksesit të tij i janë gëzuar familja nga Norvegjia por edhe pjesa tjetër e familjes në Mitrovicë, të cilët i kanë treguar historinë e djalit të tyre.