E gjithë policia gjermane u çudit me këtë çift nga Kosova …

Kur pa këtë skenar një 16 vjeçar nga Kosova ndërhyri për të mbrojtur bashkëkombasit e tyre dhe sulmoi me një dru babain afgan.

Një përleshje banale mes fëmijëve në një kamp refugjatësh në Hanover ka pasuar me përleshjen e prindërve të tyre me nacionalitete të ndryshme.

Siç kumtoi policia gjermane të premten, prindërit e tyre janë përleshur rëndë fizikisht, shkruan abendblatt.de.

Një 44 vjeçar nga Afganistani qëlloi 33 vjeçarin shqiptar. Më pas fëmija 16 vjeçar i afganistanezit qëlloi me thikë 13 vjeçarin shqiptar.

Kur pa këtë skenar një 16 vjeçar nga Kosova ndërhyri për të mbrojtur bashkëkombasit e tyre dhe sulmoi me një dru babain afgan. U desh ndërhyrja policore për të ndarë palët në përleshje. Dy afganët pësuan lëndime me prerje.

Hetimet vijojnë, ndërsa dy palët janë ndarë në kampe të ndryshme.