E rëndë kjo që ndodhë në këtë qytet të Kosovës!

Një person nga Vitia ka raportuar në Polici se në rrethana të panjohura nga zjarri i është përfshirë shtëpia e tij.

Njësitë përkatëse dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)