E rrallë: Albin Kurti hedh vallen në një dasmë

Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti ka qenë i ftuar në një dasmë ndërsa paraqitja e tij në këtë aheng është cilësuar si tejet e rrallë. Ai është parë duke hedhur vallen.

Është tradicionale që vallja të hidhet në dasma dhe ahenge tjera që organizohen në vendin tonë.

E kësaj tradite nuk i ka ikur as Kurti.

Shikojeni videon:

https://www.facebook.com/Inspirimicom/videos/1140660386094598/