E teprojnë marketet në Kosovë, një sprej 0.15 ml shitet 4 euro

Shfaqja e koronavirusit edhe në Republikën e Kosovës ka shtyrë shumë qytetarët që të blejnë gjësende preventive nga kjo pandemi.

Maskat dhe sprej janë dy prej mjeteve parandaluese që po shiten në masë të madhe.

Mirëpo, disa biznese po shfrytëzojnë këtë situatë kautike.

Në njërin prej marketeve në Fushë-Kosovë, sprej 0.15ml shitet me çmimi 3.99 cent.