Edhe bija e Ibrahim Rugovës me operacione plastike: Nuk njihet

Teuta Rugova, vajza e presidentit Ibrahim Rugova, e cila gjithashtu ishte edhe deputete e Parlamentit të Kosovës, duket se ka kryer ndërhyrje estetike në fytyre.

Ajo ka qenë deputete e dy legjislaturave të Kuvendit të Kosovës, teksa në zgjedhjet e fundit vendosi të tërhiqet nga gara për t’iu përkushtuar studimeve.

Ajo shpeshë është komentuar për dukjen e saj, por së fundmi ajo ka ndryshuar shumë ku gati nuk njihet. Kjo vihet re në fotografitë e fundit së bashku me kunatat e saja, Blerinën dhe Blertën.

Ajo ka bërë hundën, mollëzat buzët dhe dhëmbët. Ndërsa kjo punë nuk do shumë mend për tu vënë re, pasi që mjafton vetëm një krahasim i fotografive të dikurshme me të tanishmet.