Edhe PDK-ja merr një vendim të rëndësishëm

Partia Demorkatike e Kosovës (PDK) ka tërhequr vëzhguesit e saj të KQZ-së.

PDK-ja ka larguar vëzhguesit e saj brenda QNR-së ku ka filluar numërimi i votave të ardhura nga Serbia.

Një veprim të tillë ka ndërmarrë edhe LDK-ja dhe koalicioni NISMA-AKR-PD.