Elvana Gjata largohet nga Franca me dy poza të nxehta, në fokus të pasmet

Përveç muzikës ku mbylli më sukses koncertin e mbajtur në Prishtinë, Elvana po i shijon këto ditë pushimi në maksimum me partnerin dhe me miqtë. Gjithashtu flitet se këngëtarja është fejuar edhe pse këtë dëshiron ta ruajë si diçka tepër private.

Elvana duket të jetë në top formë dhe kjo duket edhe në postimet e fundit që bën.

Këngëtarja shfaqet duke u ngjitur në avionin privat ku po kthehet nga pushimet e kaluara në Francë.

Para ikjes, ka përshëndetur ndjekësit me këto dy poza ku sigurohet që më tepër të fokusojë të pasmet.