Emina Cunmulaj me pushime në vendlindje, i ndodh diçka e papritur

Ka lënë Shtetet e Bashkuara dhe ka ardhur për pushime në Ballkan, përkatësisht në vendlindjen e saj në Mal të Zi.

Modelja e famshme shqiptare Emina Çunmulaj, me të ardhur në vendlindje është përballë me atë që përballen të gjithë ballkanasit.

Në fshatin e saj të lindjes, ka pasur shkëputje të energjisë elektrike, një gjë krejtësisht e pazakontë për SHBA-në ku ajo jeton prej vitesh.

Emina e ka mbushur shtëpinë e saj me qirinj dhe pavarësisht se ata kishin një funksion tjetër, shtëpia e saj dukej shumë-shumë romantike. /Prive.