Enca bëhet horë para fansave, shikoni çfarë i ndodh teksa hap këmbët

Këtë herë veç flokëve ajo ka tërhequr vëmendje me një detaj mjaft befasues.

Pozat e fundit ku ka hapur këmbët e kanë nxjerrë paksa keq para fansave.

Getat e saj janë grisur dhe kjo është një gjë që femrat e dinë mjaft mirë.

Shiko Foton: