Enca Haxhia e heq bluzën dhe fotografohet e zhveshur (Foto)

Nëse ka diçka që e bën këngëtaren shqiptar etë përflitet pafund është trupi i saj me forma biombastike.

Ajo ekspozon shpesh në postimet e saj gjoksin bombastik, i cili të jep përshtypjne se rritet çdo ditë nga pak.

Enca ka përshëndetur ndjekësit e saj në Snap Chat me një foto provokuese. Këngëtraja u ka thënë natën e mirë me gjoksin shpërthyes.