Eskalon situtata në emisionin live shqiptar, shikojeni si tenton t’ia hedh karrigen në kokë

Është njëri prej emisioneve më të ndjekura shqiptare.

Në emisionin e moderuar nga Ardit Gjebrea, “E diela shqiptare”, ka ndodhi nga më të ndryshmet, siç është edhe vet emisioni i larmishëm, shkruan Albanienshow.

E pjesa e emisionit e cila merr më së shumti vëmendje pa dyshim është “Shihemi në gjyq”.

Vite më parë kishe një ballafaqim mes një djali të ri dhe një burri.

Në një pjesë të ‘gjyqit’, ky burrë i haset këtij djaloshi duke i thënë “ta thejë krejen”.