Festes i del njëra *ic jashtë, teksa bën lëvizje provokuese

Emri i saj ka filluar te komentohet pothuajse çdo dite.

Bëhet fjale për prezantuesen dhe blogurën Festa Qoqaj.

Ajo çdo dite publikon fotografi dhe video ku shpesh herë din të jenë edhe të zjarrta.
Njëjtë ka vepruar edhe së fundmi.

Për më shumë shih videon më poshtë.