FKS sot e ka bërë veprimin më të madh prej themelimit, e bën krenar çdo shqiptar (Foto)

Pas përmbytjeve të fundit në Shqipëri, për t’u ndalë në ndihmë janë aktivizuar Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Janë pikërisht pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës të cilët kanë udhëtuar për në Shqipëri, në mënyrë që t’u dalin në ndihmë gjithë qytetarëve shqiptarë, të prekur nga këto të bëma.

Duhet përkujtuar që reagimi i institucioneve të Kosovës në drejtim të kësaj çështje i menjëhershëm ashtu si edhe gatishmëria për t’u dalë në ndihmë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Kjo është fotoja që po bën xhiron në rrjete sociale: